Condicions d'ús del web

Informació general i de contacte que has de conèixer

  • Responsable: Cristina Ribas Casademont, advocada col·legiada núm. 2998 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona
  • Nom de l’empresa: Ribas Casademont Advocats ® (Marca registrada a l’OEPM núm. M3042645)
  • Noms de domini utilitzats: ribascasademont.com, protecciodades.cat
  • Direcció: av. Girona, 91, baixos de Sant Gregori (17150 – Girona). 
  • Adreça electrònica: info@ribascasademont.com
  • Telèfon: +34 649 702 021
  • NIF: 40367364H

Què has de saber si accedeixes a la web?

Tens la consideració de persona usuària i des d’aquest moment acceptes aquestes condicions sense reserves. Aquest text és un contracte i l’hauràs de llegir cada vegada que vulguis entrar perquè es podria haver modificat.

A què et compromets si utilitzes la web?

Que la utilitzaràs sense vulnerar a llei, la bona fe, els usos generals, l’ordre públic, els meus drets, els de la meva empresa, els de les altres persones, o impedir el funcionament normal de la web.

Quina responsabilitat tens si la utilitzes?

Has de tenir cura de les contrasenyes que et pugui assignar (et recomano que siguin fortes, les canviïs regularment i no les comparteixis amb ningú) i si incompleixes els requisits indicats no tindré cap més alternativa que prohibir-te l’accés a la web perquè la teva responsabilitat és única i exclusiva. A més, podré fer-ho sense aviar-te.

Quins drets em reservo?

Modificar aquestes condicions, l’estructura o disseny de la web pel meu compte i sense avís previ. També, puc eliminar o incloure serveis nous, funcionalitats i continguts; o, interrompre, suspendre o finalitzar els serveis que presto dins i fora de la web.

Quins són els límits de la meva responsabilitat sobre el que t’ofereixo a la web?

No puc garantir-te ni responsabilitzar-me dels danys i perjudicis que es causin en cas que aquesta web, els serveis i continguts no estiguin disponibles o no funcionin correctament; tampoc en cas que existeixin virus en els continguts que et facilito (tot i que prenc les mesures de seguretat per evitar-ho); o, si utilitzes la web il·lícitament; o si altres persones incompleixen les seves obligacions en relació amb els serveis que presten en aquesta web.

Mentre no contractis els meus serveis jurídics, tot el que pugui oferir-te a través de la web o per correu electrònic, no té la consideració d’assessorament jurídic.

En quines condicions pots inserir enllaços a la web?

Hauràs de demanar-me l’autorització prèvia i per escrit; sense incloure manifestacions falses, inexactes o incorrectes sobre els meus serveis i continguts; i tenint en compte que aquests enllaços no signifiquen que existeixi una relació entre la meva empresa o jo mateixa amb la titular de la web en la qual apareguin, como tampoc que sàpiga i accepti els serveis i continguts que ofereix l’altra web, per la qual cosa no seré responsable del que s’hi publiqui.

Què has de saber sobre els enllaços de tercers que apareguin a la web?

Si te’ls facilito és perquè obtinguis informació complementària i no has de considerar-los com un suggeriment, recomanació o invitació a accedir-hi. 

Tampoc comercialitzo, ni dirigeixo, ni controlo prèviament, ni faig meu res del que hi aparegui. En aquest sentit, tampoc assumeixo cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que es derivin d’accedir a aquestes webs o pels continguts i serveis que ofereixin. 

De qui són els drets sobre les marques i continguts que apareixen a la web i com els pots utilitzar?

Són de la meva propietat o bé disposo de l’autorització de les seves titulars per a reproduir-los a aquí. 

Si vols usar la marca i continguts de Ribas Casademont Advocats ® m’ha de demanar permís exprés i per escrit, ja sigui amb o sense finalitats comercials. Per “usar” em refereixo a transmetre, comunicar públicament, destruir, reproduir, posar a disposició, emmagatzemar total o parcial. El fet d’accedir a aquesta web no et dona cap dret sobre ells.

Si tu o una tercera personal considereu que en algun contingut d’aquesta web s’han vulnerat els vostres drets, m’ho haureu de notificar tant aviat com sigui possible a info@ribascasademont.com, indicant-me: les dades personals de la titular dels drets i els documents que acrediti la representació; quins continguts són els que estan protegits i en quina part de la web s’ubiquen; adjuntar el document que acrediti la titularitat dels drets que es reclamen juntament amb una declaració de responsabilitat sobre al veracitat de la informació que es proporciona. 

Quina llei i jurisdicció aplicarem si estàs insatisfeta amb la web o els serveis?

Les reclamacions i discrepàncies que tinguis sobre els serveis o continguts que no aconseguim resoldre per altres vies, les haurem de solucionar als tribunals de Girona ciutat i segons la legislació catalana i espanyola aplicable.

La meva professió disposa d’unes normes específiques i deontològiques que pots consultar i que s’aplicaran als serveis jurídics pròpiament dits que et presti. Aquestes normes són els estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona, l’Estatut General de l’Advocacia Espanyola i la Normativa de l’Advocacia Catalana.

 

L’última vegada que he modificat aquestes condicions ha sigut el dia 18 de novembre de 2023